This project satisfied a brief from our private client who wanted to build a new 650m2 home set on a rural site in Cheshire. The house provides living accommodation over two floors and projects a full height entrance hall up into the vaulted ceiling.

The house provides both private and open plan living rooms at ground floor. The open plan kitchen, dining and family room extend across the rear of the property to allow a connection between interior and the impressively landscaped grounds.

A gym and home cinema room, distributed audio inside and out provide all the conveniences expected of this type of property. Externally the property has been constructed in a traditional style. The attention to detail in the stone masonry and brickwork celebrates craft.

This project was shortlisted for the Northern Design Awards 2016

Services: